Pentru a vizualiza oferta cu reduceri va rugam sa va autentificati pe site. Autentificarea presupune crearea unui cont pe site astfel incat sa puteti primi in permanenta cele mai noi oferte EOS Impex.


REDUCERI 15.08.16 - 31.08.16
!!! In limita stocului disponibil !!!

oferta speciala

Oferte si promotii in limita stocului disponibil. Haine si imbracaminte second hand, incaltaminte second hand, produse diverse second hand calitatea 1 si extra.

Preturile afisate la acest moment in liste sunt in Ron si includ TVA de 20%. Din cauza modificarilor de pret de la producator, Eos Impex isi rezerva dreptul de a putea modifica la orice moment si fara o notificare prealabila pretul produselor afisate in liste. In ciuda eforturilor Eos Impex de a mentine preturile produselor actualizate, se poate intampla ca unul sau mai multe produse sa aiba un pret neactualizat si in consecinta afisat incorect.
Read 898 times Last modified on Sâmbătă, 13 August 2016 07:17

Despre noi

EOS Impex va ofera haine si produse second hand atent selectionate din Olanda, Belgia, Anglia, Germania, Suedia distribuite de EOS Impex in Suceava, Botosani, Neamt, Iasi, Bacau, Vrancea, Galati, Prahova, Buzau, Braila, Tulcea, Bucuresti.

Contact

Adresa: Al. Tolstoi, Nr. 12(D) Bacau
Tel: 0731 178 648
Fax: 0334 405 609
Email: office@eosimpex.ro